Specijaliteti sa roštilja
Ćevapi
Sarajevski ćevap ali na Kumov način od najkvalitetnijeg junećeg mesa sa posebnom kombinacijom prirodnih začina, bez ikakvih aditiva, posluženi u somunu kojeg pre serviranja umočimo u domaću supu, i onda zapečemo na roštilju. ↗
Ćevapi 6 kom.
Ćevapi 8 kom.
Pljeskavica 125g
Klasična pljeskavica koja se pravi od ćevap mesa i služi u zapečenom somunu. ↗
Šiš ćevap
100g.
Pljeskavica 150g
Klasična pljeskavica koja se pravi od ćevap mesa i služi u zapečenom somunu. ↗
Pljeskavica 200g
Klasična pljeskavica koja se pravi od ćevap mesa i služi u zapečenom somunu. ↗
Punjena pljeskavica 310g
Čisto juneće meso mešano sa domaćim kačkavaljem, drobljenim sirom i suvom junetinom. ↗
Punjena pljeskavica 460g
Čisto juneće meso mešano sa domaćim kačkavaljem, drobljenim sirom i suvom junetinom. ↗
Sarajevska pljeskavica 225g
Čisto juneće meso mešano sa domačim kačkavaljem, preporučujemo je srednje pečenu kako bi svi sokovi iz sira ostali u pljeskavici. ↗
Sarajevska pljeskavica 270g
Čisto juneće meso mešano sa domačim kačkavaljem, preporučujemo je srednje pečenu kako bi svi sokovi iz sira ostali u pljeskavici. ↗
Sarajevska pljeskavica 350g
Čisto juneće meso mešano sa domačim kačkavaljem, preporučujemo je srednje pečenu kako bi svi sokovi iz sira ostali u pljeskavici. ↗
Belo meso 150g
Belo meso 200g
Ramstek
300g. Juneći ramstek odležao u paču od maslinovog ulja i mešavine mediteranskih začina pa „bačen“ na ćumur. Preporučujemo da bude srednje pečen kako bi mogli najbolje da uživate u sočnom i slasnom zalogaju. ↗
Dedina sudžukica
250g, 1 komad. Dedina sudžukica – domaća kobasica od čistog junećeg mesa umešanog sa kačkavaljem i mešavinom domaćih začina, napunjeno u prirodno juneće crevo, pa onda blago nadimljeno na bukovim drvima u dedinoj pušionici. ↗
Burgeri
Dupli burger
2 x 90g mesa, iceberg, topljeni sir, kiseli krastavčići, kečap, burger sos. ↗
Roštilj na kg
Lepinje se kupuju posebno.
Ćevapi
1kg - 40komada, 1.5kg - 60komada.
Sveži oblikovani ćevapi
Sveže meso spremno za pripremu.
Belo meso
Mešano meso
Oko 1200g. 10 ćevapa, mala punjena pljeskavica, sudžukica, 150g belog mesa, 300g ramsteka. ↗
Krilca
Posna jela
Sendviči
Bosanski sendvič
Sitno iseckana suva juneća slanina sa domačim kajmakom u svežem somunu, pa onda sve to zapečeno na žaru.. ↗
Dedin somun sa kajmakom
Domaći i kao duša svež somun premazan sa domaćim kajmakom i naravno zapečen na roštilju..
Salate
Ljuta pečena paprika
2 komada.
Crvena pečena paprika
300g.
Šopska salata
Paradajz salata
Kupus salata
Ostalo
Deserti
Tri Leće
Sočna poslastica koja iz Južne Amerike dolazi na naš sto, napravljena od tri vrste mleka i posebne mešavine brašna, sa prelivom od karamele, osvežiće vas i zasladiti u isto vreme.
Pića
Pivo
Pilsner svetlo pivo
Pale Ale zlatno pivo
Irish Red Ale crveno pivo
Roštilj, Domaća kuhinja, Piletina, Sendviči, Poslastice, Posna i vegetarijanska hrana
Adresa restorana:
Masarikova 15, Šabac
Dostava 08:30 do 22:45
Za poneti 08:30 do 22:45
Radno vreme | Dostava | Za poneti |
Ponedeljak | 08:30 do 22:45 | 08:30 do 22:45 |
Utorak | 08:30 do 22:45 | 08:30 do 22:45 |
Sreda | 08:30 do 22:45 | 08:30 do 22:45 |
četvrtak | 08:30 do 22:45 | 08:30 do 22:45 |
Petak | 08:30 do 22:45 | 08:30 do 22:45 |
Subota | 09:00 do 22:45 | 09:00 do 22:45 |
Nedelja | 13:00 do 21:45 | 13:00 do 21:45 |
Restoran trenutno ne radi.
Proverite radno vreme.
Kum
Registrovani korisnici mogu sačuvati adrese.
Upišite adresu za dostavu
Ukoliko Vaša adresa nije ponuđena, kliknite ovde.